Foto: Fröken Fokus Foto: Fröken Fokus

Vi på Creo Hälsa samarbetar med flera spännande aktörer inom olika områden. Här kan du läsa mer om våra partners och även om de tjänster vi erbjuder via dessa.

 

Tillsammans med Jogg.se- sveriges största träningsdagbok på nätet driver Creo Hälsa satsningen Svettig på jobbet för träning och gemenskap på arbetsplatsen. Läs mer här Yogobe är Sveriges största aktör för yoga online. Tillsammans med Yogobe kommer Creo Hälsa inom kort att lansera en ny tjänst med fokus på rörelse på jobbet. Camilla är också en utav lärarna på Yogobe. Friskvårdsanläggning i Alingsås där Camilla och Lisa håller fasta klasser.

Smart, personlig yogaträning anpassad för den moderna människan. Global yoga erbjuder lärarutbildningar inom yoga. Camilla ingår i Global yogas team som utbildare och presentatör.

MOJO yoga är ett förkoreograferat yogakoncept som undervisas i vanlig träningsstudio. Camilla ingår i MOJO yogas team som utbildare och presentatör.

Företag som önskar HÄLSA MERA. Erbjuder och skräddarsyr friskvårdsdagar, konferensaktiviteter och längre hälsosatsningar för företag. Lisa och Camilla ingår i Hälsa meras inspiratörsteam.